Skip to main content

Lämpöpumppu on hyvä valinta edulliseen lämmitysratkaisuun

Lohjan LVI- ja lämpöasennus

Lämpöpumppu on oikea valinta silloin kun rakennat uutta tai korjaat vanhaa. Lämpöpumpulla on mahdollista saada suuria säätöjä energian kulutukseen ja riippumattomuutta ulkoisesta energian toimituksesta. Lämpöpumppu käyttää luonnon omaa energiaa, jota löytyy ilmasta, vedestä ja maasta. Tarjoamme parhaat ratkaisut tapauskohtaisesti yrityskiinteistöihin, omakotitaloihin ja kesäasuntoihin.

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu on helppo valinta kaikkien lämmitysmuotojen rinnalle. Ilmalämpöpumppu on nopea asentaa eikä suuria kuluja muodostu myöskään itse laitteesta. Siksi ilmalämpöpumppu on suosittu laite omakotitaloihin, joissa on suora sähkölämmitys tai kesäasuntoihin myös talviajaksi.

Ilmalämpöpumppu myös jäähdyttää tehokkaasti.

Ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu on suosittu lämmitysmuoto öljylämmityksestä luopuvalle. Ilmavesilämpöpumpun tuottama energia korvaa öljyn kokonaan, jolloin suurin säästö muodostuu öljylaskusta, ja voit luopua fossiilisten polttoaineiden käytöstä. Ilmavesilämpöpumppu on erittäin tehokas energian tuottaja kaikkiin kiinteistöihin.

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumpulla tuotat energiaa maahan varastoidusta lämmöstä riittävästi suuriinkin kiinteistöihin. Maalämpöpumppu on suosittu lämmitysmuoto uudisrakentamisessa, mutta maalämpö korvaa myös vanhat lämmitysjärjestelmät tehokkaasti.

Lämpöpumput parhailta valmistajilta

Lämpöpumppujen valikoima on suuri. Olemme valinneet alan parhaat pumput tunnetuista tuotemerkeistä: Nibe, Jäspi ja Mitsubishi Electric. Myymme, asennamme ja opastamme uuden pumpun käytössä. Haluamme että saat parhaan hyödyn uudesta lämpöpumppu­järjestelmästäsi.

Mikäli harkitset öljylämmityksestä luopumista, valtio antaa tukea niin kauan kun varoja siihen on.

Kysy meiltä, niin autamme. Voit lukea tuesta lisää myös ELY-keskuksen sivuilta.>>

Ota meihin yhteyttäLisää tietoa tuesta täältä
Ota yhteyttä!
Jätä yhteydenottopyyntö